Despre mine

Psihoterapeut Cristina Stancu

Despre mine

PSIHOTERAPEUT CRISTINA STANCU​

Am decis să fac Psihologia când încă nu era la modă şi am aşteptat să o practic pe când am dobândit deja o experienţă de viaţă care să-mi permită să chiar înţeleg.

Am lucrat ani la rând ca retail manager la Starbucks. Dincolo de proceduri scrise, a trebuit să navighez toţi curenţii turbionari care se creează atunci când relaţiile formale se întrepătrund cu cele informale. Prin urmare, ştiu destul de multe despre conflicte, negociere, mediere şi colaborare.

Am devenit, pe rând, soţie şi mamă. Sunt deja mulți ani de atunci şi-am avut timp să capăt vechime în cuplu şi-n maternitate. Aşadar, am experienţa vieţii în doi post-îndrăgostire şi-n plină rutină, plus toate dilemele de care m-am lovit în ultimii 12 ani ca părinte.

Sunt încă activă ca mic antreprenor, prin brandul meu de deserturi  Rawana. În cei 9 ani în care am fost simultan creator de deserturi, cercetător de tendinţe şi descifrator de nevoi de nişă, am învăţat despre interconectarea alegerilor personale, de la alimentaţie la întregul stil de viaţă.

Cred că sunt acum suficient de matură ca să pot înţelege nu doar din teorie, ci şi din trăirile personale multe din experienţele celor cu care doresc să descopăr afinităţi în terapie. Abia aştept să ne cunoaştem şi să lucrăm împreună!